Rólunk

Az ErlaUni Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., 2014 júniusa óta kimagasló eredményekkel, magasan képzett szakemberekkel négy fő tevékenységi körrel várja ügyfeleit.
1. Rendezvényszervezés: tapasztalatunkat, széles szakmai kapcsolatrendszerünket, a rendezvény teljes körű lebonyolításához szükséges alvállalkozói hátterünket kínáljuk régi és új megrendelőinknek. Az alábbi rendezvények megszervezését kínáljuk: konferenciák, tréningek, céges események, díszvacsorák, vállalati napok, családi napok, tematikus rendezvények és kiegészítő programok szervezése, lebonyolítása.

2. Informatikai fejlesztések: munkatársaink az informatika minden területén a legmagasabb képzettséggel és naprakész szakmai tudással rendelkeznek. Jellemző "profilunknak" a komplex informatikai rendszerek megvalósítását tekintjük.
Szoftverjeink szerkezeti felépítésében az alábbi szempontokat vettük alapul:
- Több felhasználós kezelés
- Többszintű jogosultság beállítás
- Megjelenítés testreszabhatósága főmenü és szakmodulok szintjén
- A menüpontok a szoftver asztalán tetszőleges csoportokba újrarendezhetők
- Rendszernaplózás minden felhasználói tevékenységről.

Ahhoz, hogy valóban komplex informatikai rendszereket biztosítsunk ügyfeleink számára a igény szerint hardverek fejlesztését is magunk végezzük, figyelembe véve megrendelőink elvárásait.

3. Kutatás-fejlesztés: kutatásaink célja, hogy az ismeretanyagot új alkalmazások kidolgozására használjuk fel. Területei: az alapkutatás, az alkalmazott kutatás és a kísérleti fejlesztés. Célunk továbbá, hogy megteremtsük az alap (felfedező) tudományos kutatások szakszerű támogatásának intézményes rendszerét. Az alapkutatások eredményeire épülő alkalmazott kutatások és kísérleti fejlesztések támogatásával megalapozzuk a további fejlesztési és innovációs folyamatokat. A kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények létrehozásának és hasznosításának támogatásával segítsük ügyfeleink fenntartható fejlődését. Elősegítsük a vállalkozások kutatáson, fejlesztésen és innováción alapuló versenyképességének növekedését.

 4. Felnőttképzésé: célunk a színvonalas felnőttképzési tevékenység folytatása. A feltételeket biztosítjuk ahhoz, hogy a képzéseinken résztvevők eredményesen elsajátíthassák a képzési programokban meghatározott elméleti és/vagy gyakorlati ismereteket. Szakmailag elismert oktatóinkkal igyekszünk segíteni abban, hogy képzettjeink a sikeres teljesítésen túl a megszerzett ismereteikkel és képességeikkel eredményesebbé tudják tenni munkájukat. A megrendelői igényeknek megfelelően az ország bármely pontján tartunk képzéseket.